EGLUTĖS ĮŽIEBIMAS „VYTURĖLYJE”

EGLUTĖS ĮŽIEBIMAS „VYTURĖLYJE”

Gruodžio mėnesį visame pasaulyje, visuose miestuose organizuojamos eglutės įžiebimo šventės. Ne išimtis ir mūsų  darželis „Vyturėlis”. Gruodžio 02 d. surengta nuoširdumo ir grožio kupina  Kalėdinės eglutės įžiebimo šventė. Šios šiltos ir jaukios šventės organizatorės priešmokyklinių grupių auklėtojos: Aurelija, Alma, Birutė bei muzikos mokytoja Sandra.

Pavakary darželio ugdytiniai ir jų tėveliai, svečiai, auklėtojos bei kiti darbuotojai rinkosi prie gražiai pasipuošusios eglės.

Drauge uždegėme laukimo žibintus, pabuvome žibintų šviesoje ir jų švieselėmis apšvietėme darželį. Sušilome  prie Gerumo medžio ir nusiteikėme Laukimui.

Daug džiaugsmo vaikams suteikė nušvitusi eglutė, kuriai žaisliukus gamino vaikai kartu su tėveliais.

Įžiebimo šventė buvo pilna spalvų, dainų ir muzikos. 

Nuoširdžiai linkime Čarlzo Dikenso žodžiais „Laimingų, laimingų Kalėdų, kurios gali sugrąžinti į vaikystės dienas, senam žmogui priminti jo jaunystę ir nukelti keliauninką prie jaukaus židinio tyliuose namuose“.

NUOŠIRDŽIAUSIAI DĖKOJAME VISOMS DARŽELIO ŠEIMOMS UŽ SUKURTUS ĮSPŪDINGUS ŽAISLIUKUS LAUKO EGLUTEI IR ŽIBINTUS, KURIE PUOŠIA DARŽELIO ERDVES 🙂 

Dėkojame darželio bendruomenei, dailės pedagogei Virginijai, logopedei Dalytei, mūsų nepailstantiems: Vytautui, Rolandui ir Egidijui už tokią nuostabią eglutę, kuri mus džiugins kiekvieną dieną. 
 
VISI DRAUGE MES GALIME KALNUS NUVERSTI? AČIŪ! 
Šį įrašą matė: 588