PRIEŠMOKYKLINUKŲ IŠLEISTUVĖS

PRIEŠMOKYKLINUKŲ IŠLEISTUVĖS

Nenumaldomai atėjo diena, kai „Viščiukų ir „Kiškučių“ grupių priešmokyklinukai turi atsisveikinti su darželiu. Gegužės 31 d. vaikučiai su tėveliais, darželio darbuotojai, svečiai rinkosi į išleistuvių šventę. Šventiškai pasipuošę mažieji mūsų absolventai nuoširdžiai dainavo, šoko, deklamavo eilėraštukus, kad įrodytų visiems susirinkusiems, jog tikrai jau yra pasiruošę keliauti į mokyklėlę. Direktorė kiekvienam vaikučiui įteikė diplomą, patvirtinantį, kad jie baigė priešmokyklinio ugdymo programą ir palinkėjo sėkmės mokykloje. 

Linkime būsimiems pirmokėliams įspūdingos, džiaugsmo ir nuotykių kupinos vasaros. O rugsėjį jie pirmą kartą peržengs mokyklos slenkstį, kur jų lauks nauji patyrimai, įspūdžiai ir draugai.

Nuoširdžiai dėkojame auklėtojoms – Rūtai, Stefai , Rasai,  ir Aurelijai, logopedei Daliai, meninio ugdymo mokytojoms Skaistei, Nijolei ir Virginijai, neformaliojo ugdymo mokytojoms Ernestai  ir Aušrai, psichologei Agnei už puikiai paruoštus mokyklai vaikučius, o tėveliams – už gražų bendravimą ir bendradarbiavimą per visus šiuos metus. 

 

 

Šį įrašą matė: 907