AKIMIRKOS IŠ VYTURĖLIO VASAROS STOVYKLOS „VASARA PRO SAULĖS AKINIUS“

AKIMIRKOS IŠ VYTURĖLIO VASAROS STOVYKLOS „VASARA PRO SAULĖS AKINIUS“
Džiaugsmas – maloni emocija, išreiškiama pasitikėjimu, didžiavimusi savimi, meilės jausmu, šypsena ir juoku.
 
Štai ir prabėgo dar vienas vasaros mėnuo darželyje. Rugpjūtis, vis dar lepinantis šiltais, saulėtais orais, kviečia visus kuo daugiau būti, veikti lauke. Kiekviena rugpjūčio diena – naujų atradimų diena. Mokytojai paruošė vaikams įvairių veiklų.  Pasirinkę norimas priemones vaikai kūrė, improvizavo ir patyrė daug džiaugsmo.

„MADŲ ŠOU” DIENA

08.26 d. „Vyturėlio” bendruomenė rinkosi į  spalvinga ir nuotaikinga renginį   – „ MADŲ ŠOU “.  Renginys puikiai pavyko ir net pranoko mūsų lūkesčius dėka aktyvių ir be galo kūrybingų mūsų ugdytinių tėvelių.   Renginys paskatino mus susirinkti į bendrą būrį, bet laikantis atstumų tarp grupių 🙂 Save parodydami ir kitus stebėdami turėjome visas sąlygas  „užsikrėsti“ kūrybiškumo virusu, pasidžiaugti vienas kitu.   Dar kartelį galėjome įsitikinti, kokie kūrybingi mūsų įstaigos tėveliai – vaikų rūbeliai buvo visi skirtingi ir keliantys nuostabą – išvydome ir princesių, ir „betmeną“, būrį krepšininkų, „hipsterių” ir reperį, ledų pardavėją ir dar daug gražių ir įspūdingų rūbelių kolekcijų. AČIŪ visiems – kad gaminot, kūrėt rūbus, juos demonstravo mūsų vaikučiai ir kūrybiškai pateikė žiūrovams kolekcijas.

 

Dėkoju vasaros metu dirbusiam kolektyvui už idėjas, kūrybiškumą, pozityvumą, bendradarbiavimą ir puikią nuotaką. Jūs buvote ir esate nuostabios 🙂

 

 

“KAMUOLIO DIENA”

Vienas iš pirmųjų vaikų žaislų dažniausiai būna kamuolys. Vaikai kamuolį ridena, nešioja, spardo, mėto, žaisdami ne tik susipažįsta su įvairių kamuolių ypatybėmis, bet ir ima domėtis sporto šakomis, kuriose žaidžiama kamuoliu. Šiandien “Voveriukų” ir “Kačiukų” grupių vaikučiai sportavo, aktyviai judėjo, žaidė įvairius žaidimus grupių aikštelėse įrengtose erdvėse, sužinojo kokiose sporto šakose yra naudojamas kamuolys.

 

 

 
RYTINĖ MANKŠTA  IR  „FLEŠMOBAS”

 

„JUDRŪS ŽAIDIMAI“

 

„AITVARŲ DIENA”

 

„RALIO VARŽYBOS”

 

„ŽOLINĖS

 

ATRADIMŲ DIENA. „KAS ŽOLYTĖJE GYVENA?”

 

„TEATRO DIENA

 

„VANDENS DIENA”

Vanduo – gyvybiškai svarbus gamtos elementas ir jo reikšmė gamtoje yra labai didelė.  Vaikams vanduo ir vasara – puikus metas pramogoms. Vaikams patinka vanduo – galima bandyti ir eksperimentuoti, sugalvoti linksmų žaidimų arba atsigaivinti…

„Vandens diena“ tikrai buvo linksma ir šlapia, vaikai dalyvavo rungtyse: nešė  vandenį šaukštuose kas mažiau išlaistys, savo taiklumą išbandė vandens čiurkšlėmis numušinėdami kėglius,  rinko Piratų pamestą auksą. 

Šį įrašą matė: 741