KOVO 11-OJI! MES ŠVENČIAME LAISVĘ!

KOVO 11-OJI! MES ŠVENČIAME LAISVĘ!

Mielieji, šiemet Kovo 11-ąją švęsime ypatingai! Šiandien su priešmokyklinukais filmavomės. Labai smagu išgirsti iš vaikų nuostabių dalykų apie Lietuvą! Nė vienas vaikas nenorėtų gyventi kitur, tik Lietuvoje. Čia mano mama ir tėtis, čia mano draugai, čia mano darželis, mano namai ir žolytė prie namo, čia Baltijos jūra, čia močiutės kaimas, kur maudausi baseine, čia ruduo, kai šlama spalvoti lapai po kojomis, čia vasara, kai lakstome po pievą basi, čia lietuvių kalba… O gal norėtumėte gyventi Afrikoje, kur visada šilta? Vienbalsiai – neeeeeaaaaa:):):) Vaikai jau žino ir turbūt pasakys, jog penktadienį juos rodys per darželio televiziją! 

Taigi! Penktadienį nuo pat ryto švenčiame Lietuvos gimtadienį! 10.00 val. visi renkamės Pramogų salėje, giedame Lietuvos himną, žiūrime su vaikais susuktą filmuką „Aš labai myliu Lietuvą”, apdovanojame vaikus ir šeimas, kūrusias Lietuvos trispalvį simbolį. 11.00 val. einame į lauką. Smagumas bus, nes kiekvienas vaikutis turės Lietuvos vėliavos spalvų balioną. Tuomet stojame į TRISPALVĘ ŠIRDĮ – DIDŽIULĘ DIDŽIULĘ – GELTONA, ŽALIA, RAUDONA!!! Fotografuojamės!!! 

MIELI VYTURĖLIO TĖVELIAI, BUS FANTASTIŠKAI SMAGU, BET BŪTŲ DAR SMAGIAU, JEI KAS NORS IŠ JŪSŲ GALĖTŲ Į ŠVENTĘ ATEITI SU DRONU IR MUS NUFILMUOTI AR NUFOTOGRAFUOTI IŠ AUKŠTAI:) JEI GALĖTUMĖTE, INFORMUOKITE AUKLĖTOJAS, JOS PASAKYS VISAS DETALES! AČIŪ!

Kviečiame visus į Lietuvos trispalvę širdį!

 

Šį įrašą matė: 1 197